Tijdens het testen van heel wat didactisch materiaal vonden wij dat de huidige biersector wat te weinig durf toont, dat de smaakprofielen vaak wat te vlak zijn. Daar willen wij graag verandering in brengen.  Wij willen iets creëren wat mensen bijeen brengt, iets waarover gesproken wordt, iets wat wij lekker vinden, iets waar wij onszelf wat in kwijt kunnen en onszelf in kunnen terugvinden.

Wij zijn Kristof ParDON, Roel BOSmans en Dirk VALKenborg en samen vormen wij brouwerij Donbosvalk.

Het hoeft geen betoog dat wij alle drie liefhebbers zijn van het gerstenat en we hopen jullie te kunnen laten genieten van ons bier, evenals wij ervan genieten om het te creëren.  We nemen jullie mee op onze queeste naar unieke smaken, geïnspireerd door authentieke en lokale ingrediënten, op punt gesteld in ons proeflabo met de nieuwste technieken in de Brouwerslaan te Runkst Hasselt.

In samenwerking met Luc Festjens van brouwerij Den Toetëlèr staan wij garant voor een kwalitatief, ambachtelijk en vooral lekker product !

Grote dank gaat uit naar Jan Quintiens (Qwinn) die ons geholpen heeft met het ontwerpen van ons logo en onze etiketten.

Onze dankbaarheid gaat uiteraard ook uit naar onze vrouwen die ons steeds en soms zelfs letterlijk 😉 ondersteunen in ons avontuur !